Top

CONNECTIVE BREATH
DE BEWUSTE ENERGETISCHE ADEMHALING

Eén van de gereedschappen aangereikt voor deze tijd is de energetische ademhaling.De energetische ademhaling is de weg naar bezieling.
Als bezield mens op aarde zijn voelt wezenlijk anders.
Daar gaat de keuze voor bezield leven aan vooraf en daarop volgt de ontvouwing en ervaring van deze keuze.

Door deze ademhaling toe te staan en te ervaren kom je in het gebied waar zich jouw magie en grootsheid bevindt, alles wie jij werkelijk bent!

De grote verbondenheid die je daar kunt voelen met wat ik jouw ziel, jouw essentie noem, is van onschatbare waarde in je leven. Vanuit deze verbondenheid krijg je antwoorden op jouw vragen, deze stem spreekt vanuit compassie zonder oordeel of vanuit dualiteit, de antwoorden komen vanuit jouw diepste zelf. Het vertrouwen in jouw zelf zal groeien en je antwoorden zullen duidelijker worden. Als je vanuit verbondenheid en overgave aan jouw ziel jouw leven gaat ervaren op aarde brengt dit rust, stilte, warmte, liefde, compassie, balans, vreugde, kracht overvloed, helderheid en meer energie met zich mee omdat je meer en meer aanwezig bent.
De helende werking, de invloed op verjonging en gezondheid zijn voor velen na een periode van bewust ademen duidelijk merkbaar!

 
Als je een periode bewust hebt geademd kan je gaan ervaren dat je op een gegeven moment verbonden bent en blijft met de bewuste ademhaling en daardoor met jezelf, jouw bron. Uiteindelijk kan je waar dan ook, of je nu ergens op bezoek bent, de afwas doet of een wandeling maakt, de verbinding blijven voelen en bemerken hoe meer ontspannen je dan in het leven staat!

Het vraagt jouw aanwezigheid en bewustzijn om de aspecten die je niet dienstbaar zijn waar te nemen en te integreren. Aspecten willen je doen geloven dat je niet goed genoeg bent, dat je bang moet zijn, dat je iets niet kan, dat je dom bent, enzovoort. Over aspecten en hun invloed lees je meer in de blog over aspecten hier.
Als je jezelf toe gaat staan te kiezen om vanuit je kern te gaan leven, je ziel uit te nodigen in je leven, haar alles te vragen en de antwoorden te gaan ontvangen...Dan te weten en te voelen dat jij alles bent wie jij bent en daar de potentie van gaat ervaren, is er de vreugde van het gevoel thuis te komen.
Het thuis kunnen komen daar sta je letterlijk met je neus bovenop, het is onder je neus te vinden!

Het vraagt moed om de keuze te maken om bewust te ademen want stress, spanningen, emoties, drama, oordelen en spelletjes, als die in je leven aanwezig zijn, ga je op een gegeven ogenblik waarnemen, erkennen en achter je laten en dat kan heel onwennig voelen voor de mind!

Is er in jou een verlangen aanwezig om deze stap te nemen, om te voelen en te ervaren wie je werkelijk bent en welke mogelijkheden er aanwezig zijn om je te bevrijden van ooit gecreëerde situaties die nu niet meer dienstbaar zijn in jouw leven?
Informatie over bijeenkomsten van de Connective Breath/Bewuste Energetische Adem meditatie vind je hier.
                              
                                         
Voor informatie over het tarief en de locatie klik je hier.


Wil je de (korte) nieuwsbrief ontvangen? Scrol dan even door.