Top

ANGST

 
Angst ontstaat meestal als waarschuwing, maar kan door omstandigheden groter worden, een negatief karakter krijgen, waardoor verlies van levensenergie kan ontstaan en angst disfunctioneel en schadelijk wordt. Angst kan ook zo maar de hoek om komen kijken omdat er een situatie in je leven is ontstaan waardoor je hebt te handelen, of je hebt iets gedaan waardoor je je bijvoorbeeld opeens  schuldig voelt. Vanuit allerlei gedachten kan ook vaak angst ontstaan.

Als angst in je leven te vaak aanwezig is kan je je onveilig gaan voelen.

Angst kan tijdenlang afwezig zijn en opeens weer tevoorschijn komen en kan zich o.a. manifesteren via onbehagen, bezorgdheid, benauwdheid, spanning, doodsangst, flauwvallen, nervositeit, fobieën, angst voor verlies, angst om te mislukken, angst om gekwetst te worden, angst om aan iets nieuws te beginnen, angst voor je omgeving, angst om te vliegen... Angst heeft vele gezichten!

 

 GOED NIEUWS

 

Het goede nieuws is dat je je van angst kunt bevrijden!
Als je jouw angst gaat herkennen en erkennen en je je angst met jouw rust en wijsheid gaat verbinden, ontstaat er een veilige ruimte en kan jouw identificatie met de angst gaan verdwijnen.
Als jij er klaar voor bent kan je boven de angst uit stijgen en ophouden om nieuwe angst te creëren. Je kunt dan rust brengen in het voortdurend conflict van je denken!
 

 GETRANSFORMEERDE ANGST ALS GELUKSBRENGER IN JOUW LEVEN

 

Weet je dat angsten (ook) de hoeders zijn van jouw grootste krachten?
Weet je dat angst een enorme bron van energie is, ook al ervaar je het nu niet zo?
Weet je dat angst je iets te vertellen heeft, maar je weet niet altijd wat?
 

Tijdens een sessie ga je de ‘uitknop" voor de angst en drukte in je hoofd vinden. Je ervaart minder spanning, je angst neemt af, je hebt minder stress, krijgt meer lef en je wordt zelfverzekerder, je gaat nieuwe ervaringen opdoen, zal meer en meer aanwezig in je lichaam zijn en je gaat bewuster, gelukkiger en blijer leven. Je ervaart een toestand van heel zijn, van vrede, één zijn met je diepste zelf.
Wil jij jezelf van angst bevrijden?
Maak dan een afspraak voor een sessie en klik hier voor contact.

Meer blogs lezen?
LEVEN IN DE NIEUWE ENERGIE.  RELATIES.  ASPECTEN.  FYSIEK EN PSYCHISCH MISBRUIK.  CONNECTIVE BREATH / BEWUST ADEMEN.