Top

BEWUST LEVEN IN DE NIEUWE ENERGIE
 
Als je kiest voor leven in connectie met jouw ziel, essentie, je bron of hoe jij het wilt benoemen, dan vormt zich een verbinding met je diepste zijn en jouw wijsheid.
 
Als je de keuze maakt je ziel uit te nodigen om deel te nemen aan jouw leven, dan maak je een levensveranderende keuze. De ervaring van hoe het kan zijn om samen met je ziel op aarde te leven is een intens mooie ontvouwing en kan uiteindelijk zo vervullend zijn dat je niet meer zonder wilt!
Het is een keuze die in deze tijd door veel mensen wordt gemaakt.
De tijd is rijp!

Als je kiest voor de connectie met je ziel:
Ga je leven vanuit jouw verbinding, voel je je onder alle omstandigheden in balans, ge je uit de mindverhalen, laat je spelletjes los, leef je in liefde en met compassie, heling gaat vanuit jezelf ontstaan en je wordt rustiger en gelukkiger.
 
Nieuwe energie is niet te verkrijgen via een ander, maar is alleen te ervaren door zelf de connectie met je ziel te leggen en van daaruit door te bewegen. Steeds verder, dieper.
Eigenlijk kies je voor jezelf, de liefde voor jezelf, de schoonheid van jezelf en jouw grootsheid….
Om vandaar uit te leven en vanuit jouw volheid aanwezig te zijn is een groot cadeau aan jezelf en voor iedereen die je tegenkomt op jouw pad!
 
De cursussen, de workshops, de facilitaties en de bekrachtigende, begeleide ademsessies zijn erop gericht om de overgang naar de connectie met je ziel zo simpel mogelijk te maken.
Wat niet wil zeggen dat het altijd makkelijk is... Maar niet onmogelijk!
Het loslaten van oude patronen en overtuigingen vraagt moed, een lach en een traan en op z’n tijd een dosis humor, met compassie en wat zelfspot!
Welkom, ik nodig je uit om mee te lopen!

Meer blogs lezen?
ANGST.  RELATIES.  ASPECTEN.  FYSIEK EN PSYCHISCH MISBRUIK. 
CONNECTIVE BREATH / BEWUSTE ADEM.