Top

                              EEN ERVARING MET JOUW ZIEL?

Er wordt wel eens gesproken en geschreven over leven en werken vanuit je Ziel, jouw kern, je essentie. Maar wat is dat en hoe voelt dat?

Als je geïnteresseerd bent, of een verlangen voelt naar de connectie met je Ziel en dit intenser wil ervaren lees dan verder!

 

Wat niet iedereen weet is dat werkelijk contact hebben met je Ziel veel verder gaat dan alleen het weten dat je Ziel er is. Contact hebben met de Ziel is van onschatbare waarde gebleken voor veel mensen in alles wat zij doen. Een contact dat is ervaren na een periode van bewust toestaan en connectie te maken met hun Ziel.

 

Dit betekent overigens niet dat je vreemd of zweverig gaat worden, niet meer kunt rekenen of niet meer met beide benen op de grond staat, of dat je een bezemsteel neemt om er op uit te gaan! Juist niet, het is eerder een anti-zweefmethode omdat je meer in je lichaam komt en minder snel wordt meegenomen in gedachtenstromen.

Je goed geaard voelen en helder zijn is nog nooit zo makkelijk bereikbaar geweest dan nu!

 

Op een gegeven moment bemerk je dat je meer en meer verbonden blijft met je Ziel. Uiteindelijk kan je waar dan ook, of je nu ergens op bezoek bent, een moeilijke periode doormaakt, de afwas doet of voor een belangrijke keuze staat, deze verbinding blijven voelen.

 

Deze verbinding, versmelting met je Ziel, brengt je rust, zelfliefde, compassie, balans, simpelheid, vreugde, kracht en overvloed. De helende werking, de invloed op verjonging en gezondheid zijn voor velen na een periode merkbaar!

Het vertrouwen in jezelf en in je Ziel groeit en als je vragen hebt worden de antwoorden vanuit jouwzelf steeds duidelijker aangereikt.

Je zal gaan bemerken hoeveel cadeaus er zijn vanuit deze connectie en dat je meer en meer ontspannen in het leven staat omdat je basis solide is!


Mensen zeggen wel eens thuis te willen komen in zichzelf en verlangen naar ‘iets of meer‘ in het leven, maar weten niet altijd wat dat ‘er is meer’ is. Soms leven mensen daarom in afgescheidenheid en in angst met stress in twijfel en kunnen daardoor veel gedoe ervaren op allerlei gebied, aangestuurd vanuit het hoofd, de mind...

Ik vind antwoorden op 'er is meer' in de verbinding met mijn Ziel.
Daardoor heb ik ervaren dat thuis in mijzelf huist.

Ik heb te maken gekregen met ongekende ervaringen maar mijn Ziel laat mij steeds meer en meer de leider worden van mijn eigen realiteit, dat vraagt wel de overgave van de mind!

 
Ben ik, voel ik mij altijd gelukkig en verbonden met mijn Ziel? Nee hoor.

Loopt alles van een leien dakje in mijn leven? Welnee, ook niet.

Ben ik weleens ziek? Zelden.

Ben ik nog bang? Zelden.

Voel ik steeds meer de verbondenheid met mijn kern, mijn Ziel? Ja.

Heb ik een fijner leven dan voorheen? Nou en of!

Maakt dat gelukkig? Ja.

Het is mijn passie geworden om mensen nog meer in contact te brengen met hun eigen Ziel.

 

Wil jij ook jouw Ziel intenser ervaren dan je tot nu toe hebt gedaan?

Dan kan je mij contacten voor een gratis sessie van een ½ uur.
* Een ervaring met mijn Ziel*.
Je krijgt na onze afspraak de opname van jouw sessie nagezonden.

 

Wil ik iets terug ontvangen voor deze sessie? Ja, dat wil ik!

Ik wil je vragen je aan te melden voor mijn nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan voordat we een afspraak maken. 

Of, als je tevreden bent, op facebook wil delen(als vrijblijvende keus)over de mogelijkheid van een gratis sessie: *Een ervaring met mijn Ziel*.