Top


Bewust ademen is weldadig voor lichaam en geest. Bewust ademen brengt je in contact met jouw bron, jouw Ziel en heeft een groot effect op je leven en jouw bewustzijn. 
Als je je meer wilt openen voor de ontvouwing van je innerlijke wijsheid en nog bewuster in het leven wilt staan ben je welkom op verschillende bijeen komsten die maandelijks worden gehouden. 
Tijdens deze bijeenkomsten worden jouw potentiëlen, jouw waarheden en jouw innerlijke wijsheid aangeraakt en zullen deze zich meer gaan ontplooien. Ook ontvang je op de bijeenkomsten informatie over de ontwikkelingen van de nieuwe tijd.
Jouw bewuste keuzes en mogelijkheden worden bekrachtigd en ondersteund door de Connective Breath, de verbindende ademhaling.

Deze diepe energetische ademhaling in contact met jouw Ziel is een krachtige tool! 
                                                         
        WAT BRENGT EEN DIEPERE  CONNECTIE MET JOUW ZIEL AAN JOU?
Je gaat ervaren hoe het is om vanuit verbinding met je essentie vragen te stellen, jouw wijze antwoorden te ontvangen en deze in je dagelijks leven te integreren. Je hoogste potentiëlen worden aangesproken.
Vanuit een intens zelfrespect en zelfliefde ga je handelen en geen concessies meer doen. Er komt een disconnectie van drama.
Je ervaart meer vreugde in alles dat je doet.
Deprogrammering van overtuigingen en gewoontes vind plaats.
Je krijgt helderheid en gaat vanuit nieuwe inzichten keuzes maken.
Je gaat overvloed ervaren in alles wie jij werkelijk bent.

      DEZE HERNIEUWDE RELATIE MET JEZELF ERVAREN BETEKENT:
Een ware transformatie, bekrachtiging, meer helderheid, los laten, vertrouwen voelen, geluk ervaren, meer gezondheid, zelfheling, verjonging, rust, zelfliefde, inzicht, compassie, vitaliteit, authenticiteit, overvloed en nieuwe mogelijkheden creëren.
Nog meer lezen over de Connective Breath/Bewuste Energetische Adem? Klik hier.

Het is ook mogelijk een privé mp3 opname van een energetische ademsessie aan te vragen voor jou persoonlijk zonder dat je bij mij aanwezig bent. Voor contact en tarief klik je hier. 

Voor de agenda klik je hier.
Kloppersingel 131 2021 CV Haarlem.
Wil je de n
ieuwsbrief aanvragen? Scrol dan een stukje door.