Top

Tijdens een ademsessie vroeg ik mijn ziel iets over mijn onzekerheid. Ze antwoorde ”Door in je onzekerheid te blijven houd je jezelf klein, daar zit angst achter.

Laat zien wie je bent, je bent een mooi mens. Spreek je hoofd aan in liefde.”

X
Vond het erg fijn en merk dat het stukken beter met mij gaat.

X
Ik vond het erg fijn vandaag! Je straalt liefde uit. 
Dat vind ik mooi om te zien.

Deze kant wil ik ook opgaan.
Bedankt voor de fijne gesprekken en de inzichten hierna…

M
Ik voelde mij intens verbonden met moeder aarde en tegelijkertijd voelde ik mij open gaan in een expansie en opgaan in de ‘hoogte’in een goudgeel stromend, veranderend kleurenpalet. Goddelijk.

Er ‘ploepte’ iets. Dank je wel!

N te H
Ik vond het alles of helemaal heel veel resultaat geven.

Het smaakt naar meer. Mooie verdieping.

Ik zou heel erg toch meer ervaring op willen doen, het werkt bevrijdend en rustgevend.

X
Dank voor de prachtige sessie van zaterdag. Zo diep de aanwezigheid van mijn ziel gevoeld. En nu ik dat heb ervaren wordt het ook eenvoudiger om steeds weer in presence te blijven. Vannacht kwamen bepaalde aspecten in alle hevigheid langs en het was prachtig om te ervaren dat ik nu de bestuurder ben, en ik daarna zonder verdere controle alles kon laten en het weer helemaal stil werd van binnen. En dat geeft zo veel rust en vertrouwen. Dank je wel dat je dit met ons deelt.  De herkenning van wat er gaande was kwam ik weer tegen in de ademhaling van ontvangst. En zo langzamerhand gaat er bij mij een knop om dat dingen veel beter worden geregeld als ik me er niet mee bemoei.  
C. 
Ik heb ook een ademsessie ervaren.  Het contact wat je met jezelf, je essentie krijgt is zeer fijn. De warmte, de rust is heerlijk om te ervaren. 
N te D. 

Mooie gesprekken en een heerlijke ademsessie. 

Hele fijne stem heb je trouwens.