Top

CONNECTIVE BREATH/ DE BEWUSTE ENERGETISCHE ADEMHALING 

Eén van de gereedschappen aangereikt in deze tijd is de  bewuste  ademhaling. De bewuste adem is de weg naar jouw liefde en bezieling.
Als bezield mens op aarde zijn  voelt wezenlijk anders.
Eerst gaat daar de keuze voor bezield leven aan vooraf en daarop volgt de ervaring en ontvouwing van die keuze.
Door deze ademhaling toe te staan en te ervaren kom je in het gebied waar zich jouw magie en grootsheid bevindt, de alles die jij werkelijk bent. De grote verbondenheid die je daar kunt voelen met wat ik jouw ziel, jouw essentie noem, is van onschatbare waarde in je leven. Als je vanuit verbondenheid en overgave aan jouw ziel jouw leven gaat ervaren op aarde brengt dit rust, stilte, warmte, liefde, compassie, balans, vreugde, overvloed, helderheid en meer energie omdat je meer en meer aanwezig bent.
De antwoorden op jouw vragen komen en de helende werking, de invloed op verjonging en gezondheid zijn voor velen na een periode van bewust ademen duidelijk merkbaar!

Als je een periode bewust hebt geademd kan je gaan ervaren dat je op een gegeven moment verbonden bent en blijft met de bewuste ademhaling en daardoor met jezelf, jouw bron. Uiteindelijk kan je waar dan ook, of je nu ergens op bezoek bent, de afwas doet of als je een wandeling maakt, de verbinding blijven voelen en bemerken hoe meer ontspannen je dan in het leven staat!

Het vraagt moed om de keuze te maken om bewust te ademen want drama, oordelen en spelletjes, als die in je leven aanwezig zijn, ga je op een gegeven ogenblik waarnemen en achter je laten en dat kan heel onwennig voelen voor de mind!


Het vraagt bewustzijn om niet meer te geloven dat je niet goed genoeg bent, dat je bang moet zijn, dat je iets niet kan doen of dat je dom bent… Over het effect van deze aspecten lees je meer in een blog over aspecten hier.

Als je jezelf toe gaat staan je ziel uit te nodigen in jouw leven en te kiezen om vanuit je kern te gaan leven, is er het gevoel thuis te komen bij jezelf.
 
Is er in jou een verlangen aanwezig om een volgende stap te nemen, om te voelen en te ervaren wie je werkelijk bent en welke mogelijkheden er aanwezig zijn om je te bevrijden van ooit gecreëerde situaties die nu niet meer dienstbaar zijn in jouw leven?
Wees welkom voor een Connective Breath/ Bewuste Adem Meditatie in Haarlem.
Voor de agenda klik hier.

Meer blogs lezen? Tijdelijk niet beschikbaar.
LEVEN IN DE NIEUWE ENERGIE.  ANGST.  RELATIES.  
CONNECTIVE BREATH / BEWUSTE ENERGETISCHE ADEM.  ASPECTEN.