Top

INSPIRATIEOCHTENDEN MET ALS BASIS THEMA
"OP WEG NAAR DE 5E DIMENSIE".

De vijfde dimensie: wat betekent dat nou eigenlijk?
Hoe herken je de derde, vierde en vijfde dimensie in het dagelijkse leven?

DIMENSIES HEEL KORT:
*In de 3e dimensie waren er potenties om te exploreren, fouten te maken, vallen en weer op staan en te durven.
*In de 4e Dimensie kreeg je de kans om jezelf nog meer te aarden, leven in het huidige moment, oerdriften kregen de kans zich te laten zien, je fysiek kreeg meer aandacht en er is in de 4e dimensie duidelijkheid gekomen over de verantwoordelijkheid voor eigen acties.
Er is meer vertrouwen in jezelf gekomen en een weten dat wat je ook overkomt, je sterk genoeg bent dat te overwinnen. Je kunt meer met je Ziel in contact zijn en naar je innerlijke stem luisteren.
Ook al heb je dat tot nu toe (misschien) niet altijd geheel bewust ervaren, die potenties zijn in de energie aanwezig.
De meeste mensen op aarde zijn zich bewust van de 3e en 4e dimensie.

WAT BRENGT DE 5E DIMENSIE AAN POTENTIE MET ZICH MEE?
De 5e dimensie gaat over jouw Bewustwording van het grotere geheel.
Je kent misschien het gevoel van uitzoomen en kijken op een afstand.
Niet alleen naar je eigen leven, maar naar het leven op zich. Je ervaart dat je onderdeel bent van een groter geheel en weet dat dat je niet minder belangrijk maakt. Voorwaardelijk maakt plaats voor onvoorwaardelijk.
Je ego, je mind gaat temperen en je leeft meer en meer vanuit je Ziel.
Je gaat de kracht van intenties, creëren en manifesteren nog meer ervaren, je hoeft in principe niet te bewegen om op zoek te gaan.
In het geheel zijn dimensies een staat van bewustzijn die voor iedereen beschikbaar is, die vibreert in resonantie met bepaalde frequenties en de mogelijkheden zijn beschikbaar in elke dimensie.
Elke dimensie heeft verschillende regels over wat kan en niet kan voor de mensen die kiezen om daar te spelen en te creëren.

Wat we nodig hebben om ons laten functioneren in de 4e en 5e dimensie (en nog verder) is in potentie al in ons aanwezig. Zeg maar dat alle onderdelen en bedradingen er al zijn op dit moment, alles om volledig bewust te zijn.
Maar onze gewoontes, ons denken en voelen, opgedaan in het leven van nu en de vele levens die we geleefd hebben, beperken ons vaak verder te gaan.
De toegenomen energieën en frequenties van deze shift zijn onze hersenen opnieuw aan het bedraden zodat we weer toegang hebben tot een ruimere mogelijkheid van kennis en meer mogelijkheden dan er aanwezig zijn in de 4e dimensie.

In de 5e dimensie ga je meer los van jezelf naar de wereld kijken vanuit je Higher Conciousness en onvoorwaardelijke liefde en vrede ervaren.
Jij bent de bewust wordende mens die deze energie kan gaan gebruiken!
Alle antwoorden zijn al aanwezig en vind je in jezelf!
Als je de keuze wilt maken om vloeiender door te willen bewegen door de (nog) ongekende veranderingen van deze shift zonder bang te zijn, zonder moeite, met zo weinig mogelijk spanning en angst ben je welkom om deel te nemen aan de bijeenkomsten. 
De bijeenkomsten zijn allemaal anders van karakter en zijn apart van elkaar te volgen.
Klik hier op de agenda voor de data.
Per bijeenkomst betaal je € 37,-. 
Meld je van tevoren aan.
Er is plaats voor 6 personen.