Top

PRIVÉ SESSIE

 

Heb je coaching gesprekken gehad, therapiesessies of cursussen gevolgd, maar komen onaangename gevoelens, ondermijnende gedachten of allerlei ongewenste situaties te veel voor in je leven?
Beheersen die situaties een (te) groot deel van je leven?
Ervaar je veel gedoe waardoor het lijkt alsof al je moeite die je hebt gestoken in je welzijn tevergeefs lijkt te zijn geweest?  

GOED NIEUWS!
Als jij de keuze hebt gemaakt om jezelf toe te staan je te willen bevrijden van ondermijnende, ontkrachtende gedachten en allerlei andere aspecten die tussen jou en jouw essentie instaan ,kunnen getransformeerd worden, er ontstaat daardoor helderheid en ruimte in je leven! 
Veilig en liefdevol faciliteer en inspireer ik jou.
Het is een bijzondere en krachtige ervaring om bevrijd van drama, emotionele chaos en oude overtuigingen, alles die jij werkelijk bent te laten ontvouwen, te gaan ervaren en meer te gaan genieten van je leven.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Je gaat de sleutel vinden en ervaren hoe te kunnen leven vanuit verbinding met jouw basis.   

In omstandigheden die je uit balans halen kan je makkelijker terugkeren naar die balans, rust en kracht. Je gaat voorbij de verhalen van je mind. Weg uit het drama, de controle, de angst, de regels en programmeringen. Er ontstaat heling en kracht vanuit jou zelf. Er komt meer helderheid.
Je krijgt meer rust in je hoofd. 
De kwaliteit van je leven wordt vergroot. Je komt in aanraking en gaat meer leven vanuit jouw wezenlijke zelf, jouw I AM!


Deze keuze vraagt wel wat moed om oude patronen en overtuigingen los te laten, is niet altijd makkelijk, vraagt soms een lange adem… Het is niet onmogelijk en brengt je veel!

Maar laat het gepaard gaan met een lach, een traan, een dosis humor, veel compassie en een beetje zelfspot!


Loop je mee? Ik nodig je uit! Kies voor jezelf en voor wie je werkelijk bent,
 kom weer bij je zelf uit!

Een facilitatie via skype is ook mogelijk.
Voor contact en de locatie klik je hier.


* TIJDELIJK NIET AANWEZIG 
Onder de button inspiratie kan je meer lezen over angst, relaties, aspecten, leven in de nieuwe energie, psychisch en fysiek misbruik en bewust ademen/connective breath,
Een ervaring met jouw Ziel.
Wil je af en toe de korte nieuwsbrief ontvangen?
Scrol dan een stukje door.