Top

PRIVÉ SESSIE

 

Heb je coaching gesprekken gehad, therapiesessies of cursussen gevolgd, maar komen onaangename gevoelens of oude situaties nog steeds teveel voor in je leven? Ervaar je gedoe waardoor het lijkt alsof al je moeite tevergeefs is geweest? Keren je demonen, jouw aspecten steeds weer terug en beheersen ze een deel van je leven?

GOED NIEUWS!
Veilig en liefdevol faciliteer en inspireer ik jou. Als jij de keuze hebt gemaakt om jezelf toe te staan je te willen bevrijden van ondermijnende, ontkrachtende aspecten dan ontstaat er helderheid en ruimte in je leven. 
(Aspecten zijn delen van jou die niet meer dienstbaar zijn en die tussen jou en je essentie, je kern, instaan. Aspecten tonen zich in gedachten, gedrag en overtuigingen 
Het is een bijzondere en krachtige ervaring om bevrijd van drama, emotionele chaos en oude overtuigingen, alles die jij bent te gaan ontvouwen en dat te ervaren en meer te gaan genieten van je leven.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Je gaat ervaren en leven vanuit verbinding met jouw bron, jouw basis, jouw wezenlijke zelf. 

In omstandigheden die je uit balans halen kan je makkelijker terugkeren naar die balans, rust en kracht. Je gaat voorbij de verhalen van je mind. Weg uit het drama, de controle, de angst, de regels en programmeringen. Er ontstaat heling en kracht vanuit jou zelf. Er komt meer helderheid.
Je krijgt meer rust in je hoofd, wordt vitaler en gelukkiger dan voorheen. De kwaliteit van je leven vergroot. Je komt in jouw oorspronkelijke bezielde staat.

De keuze voor deze weg vraagt wel wat moed om oude patronen en overtuigingen los te laten, is niet altijd makkelijk vraagt soms een lange adem… maar het is niet onmogelijk en brengt je veel!

Maar laat het gepaard gaan met een lach, een traan, een dosis humor, veel compassie en een beetje zelfspot!


Loop je vast? Ik nodig je uit om een stukje mee te lopen.Kies voor jezelf en voor wie je werkelijk bent,
 kom weer bij je zelf uit!

Een facilitatie via skype is ook mogelijk.

Voor informatie over het tarief en de locatie klik je hier.


Onder de button inspiratie kan je meer lezen over angst, relaties, aspecten, leven in de nieuwe energie, psychisch en fysiek misbruik en bewust ademen/connective breath,
Een ervaring met jouw Ziel.
Wil je af en toe de korte nieuwsbrief ontvangen?
Scrol dan een stukje door.