Top


Helena van Dansik heeft samen met haar man in 1983 de eerste Nieuwe tijds winkel in Nederland opgericht.
In deze winkel werden persoonlijke vragen door de mensen gesteld, vragen die ook Helena bezig hielden, over verdriet, ziekte en gezondheid, het waarom (niet in de laatste plaats waarom ik? Wat is er aan de hand? Wat gebeurt er allemaal)? 
Het was voor haar aanleiding om opleidingen te gaan volgen om de ontvouwing en eigen antwoorden te krijgen en te ervaren. Het bracht een bijzondere en intense transformatie op gang. 
Zij maakte een bewuste keuze voor het leven, háár leven. Gaan leven vanuit haar ziel de essentie waarvan ze geen idee had waar dat over ging maar wel het gevoel over had, dáár wil ik naar toe, dáár gaat het over. Deze stroom heeft er toe geleid dat zij zichzelf ging herkennen en erkennen. De ontvouwing daarvan is krachtig en biedt een eindeloze prachtige ervaring.

Helena begeleidt inmiddels mensen in allerlei situaties, mensen die hun eigen kracht willen herkennen en erkennen, mensen die in contact willen komen én blijven met hun gevoel. Mensen die de verantwoording voor hun eigen leven willen nemen, bewuste keuzes willen maken en een bezield leven willen leiden in overvloed. 


Helena is zo'n 30 jaar als facilitator en inspirator in Haarlem en omgeving werkzaam in haar onderneming "LOOP JE VAST". 


De winkel “DE STRALENDE ZON” is een webshop geworden waar met de hand vervaardigde remedies, natuurlijke authentieke wieroken, zuivere massage-en etherische oliën en diverse (on)bewerkte Himalaya zouten te verkrijgen zijn. Prachtige edelstenen en schelpen zijn hier ook verkrijgbaar.

Wil je de webshop van de stralende zon bezoeken? klik dan hier.