Top


Helena heeft samen met haar man in 1983 de eerste Nieuwe tijds winkel in Nederland opgericht.
In deze winkel werden persoonlijke vragen gesteld, vragen die mede daardoor ook Helena meer gingen interesseren, vragen over persoonlijke groei,verdriet, ziekte gezondheid en persoonlijke omstandigheden.
Het was voor haar een aanleiding om opleidingen te gaan volgen om inzichten in eigen functioneren te krijgen en mensen te kunnen begeleiden. Het bracht een bijzondere en intense transformatie op gang. 

Helena heeft ervaren hoe het is om bewuste keuzes te maken en de verantwoording te nemen voor die keuzes in haar leven. Daardoor is ze gaan leven vanuit haar essentie waarvan ze eerst geen idee had waar dat over ging maar wel het gevoel over had, dáár wil ik naar toe, dáár gaat het over.

Deze stroom vanuit liefde en compassie heeft er toe geleid dat Helena mensen kan begeleiden in allerlei situaties. Vanuit eigen kracht zichzelf herkennen en erkennen, in contact willen komen én blijven met hun gevoel. Mensen die de verantwoording voor hun eigen leven willen nemen, bewuste keuzes willen maken en een  leven willen leiden in overvloed. 


Helena is zo'n 33 jaar als facilitator en inspirator in Haarlem en omgeving werkzaam in haar onderneming "LOOP JE VAST". 


De winkel “DE STRALENDE ZON” is inmiddels een webshop geworden waar met de hand vervaardigde remedies, natuurlijke authentieke wieroken, zuivere massage-en etherische oliën en diverse (on)bewerkte Himalaya zouten te verkrijgen zijn. Prachtige edelstenen en schelpen zijn hier ook verkrijgbaar.

Wil je de webshop van de stralende zon bezoeken? klik dan hier. 
Je kan ook een afspraak maken om langs te komen en al het moois te bewonderen en te ruiken.